Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psaltaren 16:11


LEVER OCH JUBLAR!

nu lever och jublar jag inför min Gud
här upphör all mänsklig begränsning
här utestängs alla förföriska ljud
och själen får genomgå rensning


kung David han dansade inför sin Gud
den Gud som blev min åttiofyra
och iklädd min dyra rättfärdighetsskrud
ska Han hela mig genomsyra


LARZ GUSTAFSSON  23/5 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-23 18:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ;)
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP