Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det får räcka med en droppe

du påminner mig
om luckor jag trodde va stängda
du öppnar mig med våld
får mig att åka upp i himmelen
och landa i helvetet

jag som bara vill gå vilse
i ditt hjärta
din kärlek

det finns inget att tro på
längre
inte efter
du sa att du aldrig kysst
mig

med dina egna läppar
du är en bra aktör
du borde få en oscar

med dina läppar
ruinerade du min värld
spräckte min ballong
körde över min tå

men jag vänder upponer
på mitt tomma ölglas
och krossar det mot
tinningen

kysser mina sår
och dricker mitt blod

du sa
"om jag var en sjöman
skulle jag bada i ditt blod

men det får räcka med en droppe
då o då"




Fri vers (Fri form) av rimbaudesque
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-24 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fan. så fint, blev helt sådär tårig, duvet, droppar
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque