Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktobervind


Tången ligger utsträckt på stranden
och grenarna
gråglatta, skiftande i mörkt
mot strandens linjehorisont
bildar ytans verklighet

Vid strandkanten smeker vattnet
med kyliga händer
en millimeter av människans milstolpe
och en vind
mot min kind talar med vindspråk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-04-17 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP