Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt skit bara....

Manipulera människans väsen
Bry dig inte om andra
Var den du inte är
som du inte vill
men kontrollera inte det jävligaste
av dig
Låt det komma ut
för vem följer lagar
av svenska natur?
Inte jag
Inte du

Det här är skit
Det jag skriver
För vem fan vill höra
obetydande ord från mig?
ens från dig?
När ingen tanke finns, ingen känsla
bakom nånting.......
och jag vill ge dig mig...
..men du nekade..
..nu nekar jag alla...
kanske dig.
Nej aldrig dig.

Du är himlen.
Du är solen.
Du är luften jag andas....
så svårt när jag inte får dig..
...astma i varje andetag..
Saknar dig varje dag... varje sekund..
Kom tillbaka...det är så tyst... nu..
Inget är bra utan lilla du.
Fast jag borde spotta dig i ansiktet..
kysser jag allt av dig för du är den
enda i mig som lever. Ja, av allt jag mött
är du det första någonsin som är något
av mig eller det första som är mig.
Befinnande.
Jag visste att jag fanns
med dig finns jag... och du..finns.
Men nu finns jag inte,
bara fanns när du var mig.

Du är solen.
Nu är de moln.
Du är himlen.
Nu regnar de... spöregnar.
Jag stryps....




Fri vers av deadstar
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-04-17 01:58



Bookmark and Share


  sol
så tragiskt starkt av saknad...
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

deadstar