Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte varje år de går till Stockholm. Men i år gick dom i Dalarna. Orden kom trots att jag inte är med och går men jag har besökt Fänforsen och dess mäktiga brus


DALKARLSGÄNGET

Dalkarlsgänget har nyss varit ute och gått
och nyttig luft fått
Kanske stannat vid Björbo för att både
se och höra en välkänd älvs brus
i vårnattens ljus
Det är ju så vackert denna tid
då våren övergår och ger oss sommarfrid
Fåglarna spelar verkligen en underbar melodi
som går i dur
och jag njuter av energin som finns i vår underbart skapade natur
Det känns som jag får sådan inspiration
till orden
Då jag ser hur liljekonvaljen knoppas i jorden
Den väcker upp mina sinnen
gamla barndomsminnen

150514




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-27 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart vackert du skriver. Bra!
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo