Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
::::::::::::::::


Ljusets nätter

Mörker och ljus en kosmisk blandning,
Liv och död, ett natuligt samspel.
Gåtan om livets mening,
gör att jag ifrågasätter min existens mer och mer.

Månen och solen, vind och vatten,
Jakten på lyckan samt,
Gräsert som alltid tycks grönare på andra sida.
Livets dans på rosor tycks mig vara,
en evig balad av sorg och,
silver klingande skratt.

Varför ser jag mörkrets skugga,
och ljusets nätter?
Samspel mellan mig och tiden,
en tango genom livets alla skeden.

Bländas av gatulampans lyster,
och månens glans.
Får mig ibland att undra,
om jag någonsin kommer att få en chans,
att få leva fri och lycklig,
Genom livets dans.

Jag som har så svårt för dessa steg,
och undrar över livets alla frågor,
Medans jag lyssnar på musik,

På Vägen Hem Från Dig.




Fri vers av Christoffer Waye
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-04-17 03:19



Bookmark and Share


    karolin A
Den är jätte fin =) kommer inte på ordet jag skulle skriva just nu men... jätte vackert skrivet
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Waye
Christoffer Waye