Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

refräng 150527

Jag undrar 

ja jag undrar 

hur Du har det

 

för känslor blev kvar

när natt blev till dag

är det enda jag vet

 

när någon berör 

mina känslor förför

på ett djup inom mig

då har jag något.. att säga Dig

 

tack för att Du är

den Du är

och för att Du

fick mig att börja leva

en underbar känsla

gror nu inom mig

jag kan inte nog... tacka Dig

© Angela Bohlin

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angela Bohlin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-27 18:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP