Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen kan älska mig

Du var så charmig
Du bjöd mig på kaffe istället för öl
Du sa att du var en bra pappa
En pappa till två små underbara bevingade barn
Du vävde dina snaror runt min kropp
Band mig långsamt o hårt
Du markerade


"Hon är min"


Du sa henne ska jag ha
Henne ska jag ta hand om
Hon
Hon är svag
Ett ny våldtaget vuxet barn
Som förlorat sin rätt att säga nej
Henne vill jag ha
Du tog mig
Långt bort från mig själv
Du ljuger om att det är jag som är den sjuka
Som hittar på saker i mitt huvud
Du slår mig psykiskt
Du slår mig hårt
När du säger att du älskar mig
Men dina ögon säger ingenting




Fri vers av DinaKyssarMotMinSjäl
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-27 22:38



Bookmark and Share


    ässet
Sorgset och starka känslor.
Inget bra eller kärleksfullt förhållande.
får mig att vilja ta till flykten.
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

DinaKyssarMotMinSjäl
DinaKyssarMotMinSjäl