Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljumma vindar

Vad är det som händer och sker

våren är äntligen här

jag ler

 

Snart har den blåst förbi

kvar i sommarens värme

sitter vi

 

Med  hjärtat fyllt av kärlek

tar vi varandras händer

utan hårda ord och smälek

vandrar vi in 

och vet att du är min

och jag är din

 




Fri vers av mickech
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-28 13:37



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
fint och ömt...orden inger även trygghet
2015-06-06

  Rise Little One
Trygga känslor vid den ljusa tiden!
2015-05-28

  Åsa Njunjes
Tog mig till hösten när vi åter vänder inåt med vår uppmärksamhet. Landade fint i mig.
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech