Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När var jag jag senast?!

Livet stelgubbats

Mitt redan tidigt tröga inre är nu fett oungt

Lavan svalnat, blitt flegma

-hinna av ålderdom över livet
allt övergivet

Bak mig ett läger unga som
typ äger på en skönt mjuk picnicfilt

Det är grymt sjukt sorgligt att höra utan att tillhöra

Pipiga stämmor som lyfter min evigt unga ande men inte längre dess lekamen som aldrig längre leka

Vek, veka veke

Jag armbågar disparat mitt inre

Min framtid blitt dåtid på nolltid

När var jag jag senast?!




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-29 06:17



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag gillar dina tankar och hur du formulerar dem på det matsedinska språket
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om åldrandet!
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP