Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kommer du igen

eller lämnade du för längesen

det har nu gått många år

och jag undrar om jag fortfarande får

 

 

 

 




Fri vers av mickech
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-29 07:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgsna ord fyllda med frågor.
2015-05-31

  Rise Little One
Kärlek är en pålitlig känsla medan människor är opålitliga!
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech