Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tsunami


Havet tog inte...

Havsgudinnan
tar emot
kärleken
från mina
nedsänkta fingrar.
För den
med milda vågor
över oceaner
till barnet
hon inte tog.

Vinden
som nyss rörde
vid min hud
smeker nu
hennes kind.




Fri vers av Razel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 22:27



Bookmark and Share


  Sinsson
ojoj! riktigt fint :*)
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Razel