Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKA GÅ HÄR

jag ska gå här i september

sörja sommaren som gick

den som när jag blivit vuxen

blev ett flyktigt ögonblick

jag ska se hur löven gulnar

se de första singla ner

ja, en årstid kom förbi

och sedan var det inte mer

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29-30/5 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-30 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP