Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Troll armen på svenska poeter.se se här ni är inte ensamma i världen men här får ni inte 1000 dollar/capita och schablon. 


Avslöjanden om "trollarmén"på internet.

 

En rysk journalist har avslöjat att det finns en verklig propagandamaskin på Internet, soldater som arbetar i Kreml.



Enligt The Guardian

 

 citerar The Moscow Times, Ludmila Savciuk, en journalist som används som ”Postac”, har beslutat att stämma tidigare angajator- Internet Research Agency, för att eldas utan anledning efter att ha gjort upplysningar i pressen.

Beväpnade hela folket får över genomsnittet löner till offentliga kommentarer och sprida information för Kreml. Att arbeta i skift på 12 timmar och har tid för varje 160 kommentarer per dag.

Savciuk Ludmila arbetat i två månader i S: t Petersburg på Internet forskningsinstitut, ett företag som finansieras av en nära vän till Putin.

Flera före detta anställda beskriver som en "fabrik troll", en term som används i den virtuella världen för dem som gör propaganda tilläggsavgift poserar i vanliga människor.

Ludmila Savciuk journalist: "Det är som i skolan, de bara upprepa vad de blir tillsagda ''.

Betala med 800 till 1000 dollar, är unga engelsktalande anställda utbildas dagligen vad, hur och var man kan skriva. Var och en har flera identiteter i den virtuella miljön, och några 160 skrivit många texter per dag.

Ludmila Savciuk, journalist: '' Jag är på alla platser, över Internet, oavsett om det är tidningar, sociala nätverk eller bloggar. De finns överallt, det är en mardröm. ''

Liknande avslöjanden gjorde andra före detta anställda i samma företag. Moskva blev intresserade internet anti-Putin protester 2011-2012, organiserade på sociala nätverk. Nyligen expanderade externt insats.

Andrei Sosnikov, journalist: " Det antas att amerikanska medborgare som lever normala liv och plötsligt börjar titta på Russia Today och förstå att Rysslands förlovade land, är Obama en blodig diktator och yttrandefriheten i Ryssland finns bara sant "

Eftersom problemet är allvarligt som kan bevisas rör Europeiska unionen kommer snart att tillkännage en plan för att motverka desinformation distribueras av Kreml pressen i världen.

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-30 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP