Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESANDE FOT

jag är på resande fot

fast det går mig emot

så fortsätter resan ändå

för Guds ljuvlighets ström

den är inte en dröm

som blott hägrar långt bortom det blå

man kallar mig idiot

för bättring och bot

är tämligen impopulärt

men trots all klagan, allt knot

bär olivträdets rot

till mitt hemland så fridfullt och kärt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   150531




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-31 14:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!!
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP