Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med gott samvete om de 89 personer på den svarta listan.

Med gott samvete om de 89 personer på den svarta listan i Ryssland.

Meddelande/Rysslands utrikesministerium, enligt HotNews.

"Vi skulle vilja avstå från att kommentera på namnen på de personer som har nekats inresa till Ryssland, även om (deras namn) dök upp i vissa publikationer", sade tjänstemannen - vars namn inte nämns av rysk byrå staten - för pressen. "Samtidigt, bekräftar att liknande listor delades europeiska partner", uppmanade Moskva dem mycket sändebud stater som har infört sanktioner mot Ryssland att ta itu med innan besök ryska konsulat att ta reda på om de förbuden att ange i landet.

Listor "delades ut, våra europeiska partner som en gest av förtroende, och offentliggörandet kan trycka på motsvarande parter samvete", sade han.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-31 16:26



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Hörde om detta på teve.
Skrämmande att de fängslade de som gick Pride i deras land. Snäv är synen och var är demokratin/ kram
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP