Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden innan känslor

Det var som att sväva,
det var lätt att andas.

Det fanns rum att flyga,
det fanns utrymme att tänka.

Det var fritt och ledigt,
det var kärlek och hat.

Det fanns förstånd och
det fanns stöd.

Det var en bra tid att leva
det var en tid jag stod på mina ben.

Det var tiden du fanns där,
det var tiden innan känslor.

Det var tiden när vi var där för varandra,
det var tiden innan du blev min ovän.




Fri vers (Fri form) av Jocelyne Lachszter
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-01 11:59



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
bra ordat om livet!
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter