Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELSKÅDNING VS MÄNNISKAN

Det slog en plötsligen när en blickade upp
mot skyn, att  fåglarna som funnits årmilj-
oner år före människan, måste  se  ner  på
oss.
                                     *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-01 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP