Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM SKEPP

hon glider fram i solskenet

till synes bekymmerslös

befinner sig i gränslandet

men är än så länge tös

ett sommarskepp som gungar på

i takt med sin egen tid

jag är en iakttagare

med hemvist här bredvid

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 15:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat, gillar!!
2015-06-01

  mare VIP
Gillar!
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP