Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VMA -viktigt meddelande till allmänheten.

 

 

Viktigt Meddelande larmet testas första måndagen i mars, juni, september och december klockan 15.00, följt av larmsignalen Faran över.

Signalen låter i 7 sekunder, är tyst i 14 sekunder och låter i 7 sekunder

Faran över

Signalen känns igen genom en lång sammanhängande signal.

Tyvärr idag har uteblivit signalera helt åt hålet p.g.a., fel anmäld.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP