Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför att:"aktivt stödde kuppen i Ukraina"Lista 89 aktivist

den 31 maj, Maria Zakharova, vice talesman för det ryska utrikesdepartementet (bilden nedan), bröt tystnaden på sin Facebook-sida.

 I ett långt inlägg, förklarade det att listan faktiskt gjordes för att hjälpa västerländska regeringar eftersom många EU-tjänstemän som flyger vaknade i Ryssland och när det de nekades inträde i landet.

Rysslands utrikesminister, Sergej Lavrov sade att han skäms för att förklara

 " logik absurda i väst " kritiserar Ryssland för den här listan.

 Lavrov gav mer detaljer, säger förbudet skulle inrikta sig på personer som

 " aktivt stödde kuppen i Ukraina "

Sergej Lavrov skröt att antalet sanktionerade av Ryssland är lägre än ryssarna sanktionerade av väst, som de uppskattar till 150. I själva verket av de 161 personer som sanktionerats av EU, USA, Kanada och andra västländer, endast 89 har ryskt medborgarskap eller region ensidigt annekterades av Ryssland, resten är ukrainska eller ospecificerad medborgarskap.

Lista Kommer att öka i sin omfattning i samma takt med väst sanktioner.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP