Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom söka förklara verklighetens mysterier för en häpen allmänhet. Som väl aldrig kunnat tänka sig en förklaring ens snarlik den som såväl bjuds ut som även serveras.


Dagens förklarade ord - protestant




Protes-tanten är en skygg varelse. Hon vilar gärna ut i ett eller annat hörn, kant eller på någon soffa. Gärna då en som inte är just nymålad dock. Protesen kan tänkas utgöras av ett ben eller en arm men än hellre någonting placerat eller som malplacerat i matintaget. Till skillnad från protes-gubben har hon sina som egna metoder för att ta itu med mera verkligheten. Vilka de är vet man inte säkert, blott att tanten själv har koll på läget.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP