Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT ÅR SENARE

här mynnar det mot havet

där stora tankers går

det är den andra juni

i detta nådens år

jag var här för ett år sen

då var jag slagen, knäckt

i dag mår jag förträffligt

men inte helt perfekt

 

 

här ser jag stora kranar

som står vid gävle hamn

men inte några svanar

vid havets stora famn

från gatlopp och till inlopp

men utan utlopp för

den kättingtunga längtan

som rasslar innanför

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-02 15:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd dikt
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP