Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VID SÖDRA BOTTENHAVET

vid södra bottenhavet

blev känslorna till ord

jag stod där på en bråkdel

av denna stora jord

jag orkar inte drömma

det tjänar inget till

jag borde bara glömma

vad delar av mig vill

 

 

 

nu blommar södra brynäs

i lila och i vitt

nu kokar heta blodet

var stilla, hjärtat mitt!

låt andra blommor blomma

låt ränderna gå ur

för ögonen är tomma

i njutningens kultur

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2015-06-02 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP