Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid depressionen

Hoppas att du hör det här
vem du än är
som älskar ordet nej
och har glömt bort dig och mig
och alla, alla, alla
som vet hur ont det gör att falla

Du som älskar ordet nej
ja, tack och hej
för negativa svar
lämnar till slut inget kvar
de bränner, bränner, bränner, bränner
och du förlorar dina vänner

Har du några vänner kvar?
Får du nåt svar?
Det finns inget att se
och ingenting vi kan ge
du, skriker, skriker, skriker
men det är inte vi som sviker

Du är rädd för skit som finns
skit som du minns
för helvetet som hänt
och för paniken du känt
allt ekar, ekar, ekar
och du undrar varför vi tvekar

Du är med och gör världen underbar
vi saknar dig
vi har inga krafter kvar
vi längtar efter klangen i din röst
skrik inte hjärtat ur ditt bröst

bredvid depressionen får man sällan tröst





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-02 16:11



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Träffande
Kramar
2015-06-07

  Ponkla
Bra skriven sångtext!
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP