Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brorsan är bög - synd

Det finns en man som bor nånstans i skogen
som odlat mycket otrohet på krogen
det är synd att intelligenskvoten inte är så hög
det är synd att hans brorsa är bög

Har ingen övrig fakta om hans brorsa
har inget mer att rimma på än Orsa
det är synd att han i detta fall är så anonym
det är synd om han fått rätt kostym

Och detta ska ju bli så bra som möjligt
det får absolut inte verka löjligt
det är synd om detta tolkas som typ homofobi
det är synd och typ en tragedi

Om ni vid denna vers har tappat kollen
så rör det sig om vem som bör ha bollen
det är synd om det berättas på ett snedvridet sätt
det är synd när det inte blir rätt

Det finns en man som bor nånstans i skogen
som odlat mycket otrohet på krogen
det är synd att intelligenskvoten inte är så hög
det är synd att han inte är bög

det är synd att det är för sent nu
det är synd att han fångat sin fru




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-20 00:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Livet går alltid som en bergodalbana
2021-06-20

  Nanna X
Oväntad upplösning!
2021-06-20

    Steff...
Nä men det vet vi ju inte det var väl brorsan som var
ja ja du finner väl råd
är man fortfarande ung finns tid att ge sin o andras tankar
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP