Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han finns inte

Det bor en liten pojke i min dröm
jag vet inte vem han är
jag vet inte hur  jag vaknar
men jag vet att han inte finns
och att jag aldrig kommer hålla honom tätt intill
och älska honom som jag vill

Det bor så  mycket kärlek i mitt bröst
jag vill inte ha den där
jag har aldrig bett att få den
men jag vet att han inte finns
och att jag alltid kommer drömma om hans andetag
och att han har blå blick som jag

Det bor en liten rädsla i mitt tänk
som kan växa och bli stor
om jag tänker alltför mycket
för jag vet att han inte finns
och att jag aldrig kommer säga att allt ordnar sig
och märka att han liknar mig

Som en skugga sitter kvar
så är drömmen allt jag har
mina hjärtslag tickar på
och jag bär honom ändå

Det bor en liten pojke i min dröm
jag vet inte vem han är
jag vet inte hur  jag vaknar
men jag vet att han inte finns
och att jag aldrig kommer hålla honom tätt intill
och älska honom som jag vill




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-10 15:54



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vissa drömmar är både vackra och smärtsamma
2021-04-12

  stormengudrun VIP
Men oh, så sorgligt att den lilla pojken finns :-( Ändå tror jag att det är precis det han gör ;-)
2021-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP