Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser


- Fryser du?
- Nej.

du satt där och bjöd in mig under filten
bredvid dig
innan jag såg bort,
tittade jag in i dina djupa ögon
suckande

det såg så varmt och inbjudande ut
fast jag till en början ändå tvekade

såg bort mot flinen
och tillbaka på dig

jag riskerar min egen självkänsla genom att motstå
och även mitt mod genom att vara hos dig

men sedan
efter en stund av blickar och leenden
så kryper jag ihop hos dig ändå

- Jo, jag fryser nog lite i alla fall.




Fri vers (Fri form) av Vincent Karlsson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincent Karlsson
Vincent Karlsson