Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://biblioteket.stockholm.se/inspiration/poesibazaren/60-talets-poesi-nyenkelhet


LOUVREN?

som på louvren, herr palm?

säg, hur menar du då?

är det hav Gud har gjort

inte mera än så?

jag har möjligen missat

skribentens intention

men när jag ser ett hav

ser jag liv, lust och passion

jag ser längtan och minnen

en myllrande vision

nej, jag hör inte alls till

kulturens expertis

men mitt hav är förmer än

en konsthall i paris

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2015-06-03 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP