Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUSAR GENOM ÅREN

jag rusar genom åren

med oförminskad fart

och slutet som är början

bör komma ganska snart

när evighet ska avlösa

tideräkningen

och ingenting ska någonsin

bli sig likt igen

 

 

 

från morgonen till kvällen

är några timmar blott

här hjälper ingen sittstrejk

och ingen stursk bojkott

ej heller "carpe diem"

som är en dum kliché

för tidens raska framfart

kan ingen sätta P

 

 

 

vi närmar oss finalen

i denna midnattstid

Guds folk har snart utkämpat

sin allra sista strid

sen väntar evig vila

för Segrarkungens här

när slutligen vi är i

vårt hemland ovan där

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-03 15:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Ger tankar..
en dag tar
livet slut
då får själen
vila ut..
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP