Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök


de har redan gått
innan de har kommit hit
ett sådant besök




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP