Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Sommar

Vågar man tro på att sommaren är här nu
på riktigt.
Eller vänder det igen efter halva dagen .
Stora tunga regndroppar som väter marken,
blåser så mycket att alla djur går i ide.

Överallt är det tomt och öde,
man vill bara dra täcket över huvudet och fortsätta sin sömn.

Nej, nu ska vi inte vara så pessimistiska utan vara glada
för denna sol och njuta så mycket vi orkar och kan.
Förlusta oss med en iskall drink nära till hands
med en oliv som ligger och guppar. .

Blundar och försvinner bort ,
nu ligger jag på en lång het strand där havet
når så långt där ögat inte ser.

Vaknar ur min slummer . .
Dags att 'pinna' sig iväg till dagens skörd
av varma och förväntansfulla gäster.

Kom och ta mig i din famn så jag blir yr av glädje.
Jag ger dig min värme som gör att du strålar.
Njut medans du är i ditt esse,
förlora dig in i känslornas inre kraft.

Härliga liv. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-04 06:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns så mycket att njuta av...härlig text...
2015-06-06

  Ljusletaren
Tack du fina energigivande vän/kram
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP