Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla gör bort sej


om inte annat?

jag trodde aldrig
jag kunde aldrig tro
jag hade inte ens den lilla minsta aning
se så allt kan vända
man hinner knappt blinka
man bara
står där
och så händer det

inte bakom ryggen på en
men
framför näsan

vad ska jag göra?
hur ska världen få veta?

ingen aning
ingen jävla fucking aning


först har man inget
sen har man allt

ändå är vi aldrig glada och nöjda

vi måste alltid ändra på allt

och när man väl ändrar
så har man ändå ingenting kvar i slutändan




Fri vers av heltsuddig
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-04-17 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heltsuddig
heltsuddig