Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är en skottkärra kreativa på kultur!

En skottkärra kultur/

  återvänder till tre dagars firande på svenska

2015/03/06 Cultura , Suedia Inga kommentarer

Svenska ambassaden i Bukarest, i samarbete med grön revolution, uppmanar perioden 05-07 JUNI vid den andra upplagan av Creative Sverige. För tre dagar föra vi uppmärksamma rumänska kultur, traditioner och Svensk musik, tjänarinna kultur, Herastrau-parken.

 

På dagarna 5, 6, kommer 7 juni firar Sverige, världsledande inom innovation, och innovation vara ledord, hälsosam livsstil, hållbar utveckling, kultur, design, laga mat, musik, filmer.

Och ?n år programmet är annorlunda och speciellt: Löpning ras och lunghälsa utvärdering, kreativa workshops, konserter, matlagningsdemonstrationer, barns lekar, sportar, filmvisningar, som syftar till att återspegla kreativitet och omsorg om miljön värden som främjas av  svenska sociatetea. Med ett ord: kvalitet tid med vänner och familj i naturen.

Share | Dela:




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP