Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SPECIELL JUNIKVÄLL

nu vidgas mina perspektiv
så glädje kan få flöda in
det ryms så mycket i ett liv
kom ut ur grottan, aladdin
som stjärnor över öppna fält
och vägar som bär bortom rom
som åttiotalets mötestält
där ynkedom blev rikedom


här sitter en förvandlad man
försjunken i sin avslappning
och lyckostunder räknar han
en komfortabel happening
i morgon står en sommardag
i blom och grönska i vår stad
där vandrar då ett öppet jag
han kostar på sig att bli glad


LARZ GUSTAFSSON  4/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-04 22:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter mycket bra
låt glädjen flöda in!

2015-06-07

  anits VIP
Så härligt och positivt skaldat!
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP