Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte så länge sedan man iscensatte häxeriförföljelser och judeutrotning,likartade kynnen lever kvar i svenska folksjälen än idag.


GRUPPTRYCK OCH MASSHYSTERI

Quick-fallet är  endast en droppe  i  det  hav  av  en
maktstrukturs  övergrepp   mot  enskilda  personer,
där falska både  medvetna  och  omedvetna diagno-
ser  och  brott  pådyvlats  oskyldiga friska personer,
tvångsmedicineringen  framkallar  sålunda ett sjuk-
domstillstånd, i vilket diagnoser  legitimeras, brott
styrks   genom  misstänkliggörande   indiccier,  allt
för att i sin tur legitimera ett yrkes professionalitet
på respektive områden, men som i grunden endast
styrs av en politisk agenda med plutokratiska maffi-
or,inte fjärran ifrån gamla  Sovjetstrategier, för  att
sopa undan problematiska intellektuella. När så ett
arbetsteam långt uppe i en liten  avskild  landskrok,
utan insyn för omvärlden  fastnar i en  psykisk  van-
föreställning  av  att  tvångsmedicinera och eller  ut-
nyttja en persons drogberoende  för att göra  denne
till massmördare,får det närmast sekteristisk karak-
tär.Om alla tidigare patienter  kunnat  tala  ifrån de
dödas rike, skulle  rättsväsendet  få mycket  jobb  ut-
reda alla  de  brott  rättspsykiatrin  begått och begår
mot andra människor,sexuella övergrepp som begås
av sk trovärdig vårdpersonal b,la. och  vad  allt  som
pågår i enskilda  fall  under  den "tysta  diplomatins"
sekretess och hysch !  hysch lär inte vara helt vatten-
täta skott,och alltid är det någon "judas" i  ett arbets-
team  som  med  lite  samvete  och  rättspatos   fram-
träder i offentligheten.

                                              *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-05 13:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
De "stackars Offren som kommit i Kläm"
:Föräldrarna som mist sina barn och tvingats betrakta detta usla "Loppcirkusspektakel"
Vem skänker Dem En Tanke!!
Och Mördarna som fortfarande går fria.
Mycket att betänka här i denna soppa!
Och De Personer som gemensamt spekulerat i andras Olycka!
Bra att Du tog upp detta ämne!!
:)
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP