Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIRENERNA SJUNGER ÄNNU

sirenernas sång

gör seglaren rastlös

den leder till kaos

och skeppsbrott i tron

han frestades svårt

och nu är han maktlös

sirenernas sång har

en tjusande ton

 

 

 

sirenernas sång är

en fara för sjömän

som seglar på detta

förgiftade hav

för snart står de öga

mot öga med döden

ty dit driver synden

sin pryglade slav

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-05 16:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Starkt och otäckt.
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP