Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot Gamla Stan

Turisterna flockas i grupp och på rad
längs gatan som går förbi Rosenbad
Där Sveriges regering ofta huserar
tillfälliga besökare gärna passerar,
ett stenkast från platsen för Stockholms blodbad




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-06 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå