Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni får inte vara rädda för Ryssland.

Putin vill ha en allians med Europa för att motverka amerikanerna. Vad säger missilsköld i Rumänien


På tröskeln till sitt besök i Italien, Kreml ledare gav en intervju till pressen i detta lilla land och talade länge om den internationella situationen


 


 


Rysslands president i Moskva var villig att tala med journalister från Corriere della Sera , inklusive den pågående konflikten med väst. " Det är inte fel Ryssland att förbindelserna med EU har försämrats. Där har vi infört begränsningar i handeln och den ekonomiska aktiviteten. Dessa åtgärder vidtogs mot oss och var tvungen att slå tillbaka ", sade Vladimir Putin.


Vi har aldrig behandlats Europa som en älskarinna , "fortsatt rysk ledare", men idag har jag intrycket av att EU försöker att etablera nya relationer med rent materiella och endast till hans fördel . " Putin syftade både till den nya energipolitik för EU, och det faktum att västvärlden inte vill acceptera politik annektering, har i stället sin egen utvidgningspolitik. " EU: s östliga partnerskap vill integrera alla postsovjetiska ekonomiskt område unikt, Lissabon och Vladivostok, eller bara för att dra nya gränser mellan dagens Ryssland och västvärlden, inklusive exempelvis Ukraina och Moldavien. "


Putin fortsatte sträcker sig parallellt mellan Ryssland och EU. " När integrerar europeiska länder det är normalt, men om vi gör samma sak i den postsovjetiska Ryssland talar om en önskan att bygga sitt imperium. Jag förstår inte . "


Kreml ledare hänvisade också till den amerikanska missilsystem som skyddar vid Deveselu. Han talade om faran för en amerikansk attack mot hans land. " Vi vill inte gå någonstans, precis som NATO infrastruktur närmare våra gränser , "Putin sade, återigen anklagar USA Nuclear Forces fördraget att bryta Intermediate. " Tidigare föreslog vi tre amerikanska partner för att bygga ett system av anti-missilförsvar: Ryssland, USA, Europa. Förslaget avvisades ".


Putin förnekar att det har aggressiva planer mot västvärlden. " Bara en dåre eller någon i en dröm kunde föreställa sig att Ryssland kunde en dag Natos attack. Denna idé är ingen mening, ingen grund. Kanske det finns ett intresse i foder dessa farhågor. Kanske USA kommer att förhindra ett närmande mellan Europa och Ryssland. Ni får inte vara rädda för Ryssland ", han skickade Putin européer. " Vi har andra saker att göra, jag försäkra er . "


Vladimir Putin kommer att besöka nästa vecka Milano, där universella utställningen äger rum i år, och kommer att möta i Vatikanen med påven.


Foto: Shutterstock




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-06 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP