Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vakter, poliser=legosoldater.Natos framtida strategi "hybridkrig"


Så behandlar poliser i Rumänien

 

 Så behandlar poliser i Rumänien befolkningen efter Natos mönster och pipa. Här gammal kvinna hon passerar på genväg.

 https: www.facebook.com/petrescu.bogdan.18/videos/908084762588321/


Hur många poliser tar det att identifiera en kvinna. Skandal på gatan, i fullständig vy av förbipasserande uppror

En ny film som visar flera poliser att använda våld för att legitimera en kvinna gör ventil på sociala nätverk.

 

 

 

 

I bilder som tagits av ett vittne på Colentina, huvudstaden, tre poliser försöker handbojor en kvinna som, enligt den användare som postat bilder på Facebook, avböjde att identifiera sig efter att olagligen korsar gatan och stoppades av polisen.

Kvinnan skrek av smärta, under blick av förbipasserande upproriska försöker ingripa för att hjälpa till. 

"Åtgärder för att förebygga trafikolyckor. Rumänska polisen bötfälla av brottslingar som korsar Colentina förbjudna platser. Alla bra tills en dam men vägrar att identifiera sig, jag kan säga, utan detta buller du gör, liksom sant proffs, Tre läger Vakterna sätter handfängsel dansen för det. I lagen av återhållsamhet, inkasserades Mrs kolonn flera armbågar, hand står har vridits tillbaka, tills en gav i och bröt stater (framgår av skrik av smärta), " skriver ett vittne som bevittnade scenen.

Slutligen polis organen lyckas få kvinnan i en polisbil, och en av dem kommer tillbaka för att ge dem en förklaring åskådare som bevittnade hela skandalen.

"Vägran legitimitet. När jag slutade en person blir tillsagd att stanna kvar på plats, har moralisk skyldig/obligation/ att stanna kvar på plats. Jag har agerat korrekt”, svarar officer.

Videon delades ut till mer än 8 000 gånger på mindre än 24 timmar efter offentliggörandet och har väckt en livlig debatt om de metoder som medborgarna förstår legitimera polisen. Inom några veckor, inträffade en liknande skandal i Ramnicu-Valcea, när två flickor vägrade att gå till polisstationen.

 

 

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-06 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP