Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrar.

Vandrar på min ensliga stig

hoppas att något annat 

snart tar vid

 

något som kan lyfta mig

trött på vardagen

vill du inte komma.så säg

 

vågar vi så är hälften vunnit

och en del av

tomheten försvunnit.

 




Fri vers av mickech
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-07 10:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En text som känns i hjärtat...
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech