Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM TVÅ VECKOR

om två veckor händer det

om två veckor vänder det

det vi gått och väntat på

börjar att ta slut just då

årstiderna växlar här

hos Dig ingen växling är

Du förblir Densamme som

när Du hit till jorden kom

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/6 2015

 

Kom ihåg en sak: MÄNNISKOSONEN hade ingen pre-existens. Han föddes av Maria vid en speciell tidpunkt. Men det var då Gud blev människa, i den kroppen (Gal 4:4-5, Kol 2:9; 1 Tim 3:16).

Treenighetsläran är en bluff. Och den här gången kan ingen treenighetsträl censurera mig!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-07 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet men jag vet att det finns dem som inte tror på detta
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP