Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK PÅ MENYN - EN HOMMAGE

lindades in i filmens värme
i både skratt och gråt
bodde två timmar i ett härbre
i en fin anekdot
hugsvalades av filmens budskap
slukade var sekund
innerlig glädje i gemenskap
under vår jordestund


LARZ GUSTAFSSON   7/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-07 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP