Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyda

Periferin
framträder
olika.

Samlat
blir det
en karta.

Som man
kan testa
att besvara.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-09 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP