Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Variant på ett tema. Dock ej av Paganini.


Dagens aforism



Eftersom lögnen upprepats några gånger redan,
den hade som större chans att råka verka vara sann.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-10 10:52



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Knasrolig. Lögnen blir sann vid
upprep ande upp rep ande.
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP