Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver inga dikter. Jag kopierar min själ.


När du är ledsen så bör du gråta

Livets regn
faller ner
vid
brantens port.
Bördor
tunga
av hål.
Ångesten
minglar
bland skuggorna.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-10 20:18



Bookmark and Share


  Linil VIP
Känslig och tung text. Bra!
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP