Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död/ Vladimir Putin avslöjanden som gjorts/föredetta hustru

 

 

Den tidigare hustru Vladimir Putin, Ludmila, intervjuades i västerländska pressen, med argumentet att Kreml ledare dog. Som nu leder Ryssland som en lookalike av dess folk kommit överens med den ryska finansiella styrkan. Även osannolikt, bränslepåfyllning spekulationer upplysningar i mars, då Putin talade om hans försvinnande.

 

Rahmanov Tania var den första journalisten som hävdade att Moskva har varit en stöt och att den före detta KGB kommenderar dödades, i stället för att installeras för att utföra de önskemål lookalike ryska eliter. Ses av många som en excentrisk journalist hittade hans berättelse bekräftas även av Putins ex-fru, Ludmila. Detta lever för närvarande med sina döttrar utomlands under falska identiteter, men överenskomna, tydligen, att tala om ett av de mest kontroversiella ämnen under de senaste åren. Det har gjort gällande att hennes före detta make har varit borta "off", de rikaste människorna i Ryssland tar detta beslut, eftersom det inte skulle tjänas intressen som förväntat. Det är känt att Putin hade fler imitatörer, och när en av dem fick tillräckligt bra för att tolka den ryska ledarens roll och skulle ha ägt rum. Ludmila berättade i detalj i går kväll på den reala Putin tillsammans med sina döttrar, och sedan i detalj hur ryska agenter har härjat hus på jakt efter hemliga papper, som bara hade tillgång president. Det skulle Det hända den 15 mars 2015 just när tidningar spekulerade att han skulle vara allvarligt sjuk. Efter en kort period av osäkerhet, var Putin ses igen i det offentliga, men enligt hans före detta hustru han var ingenting annat än ett nästan perfekt lookalike som tolkar varje gest av den ryske presidenten. Navalnîi Alexei Noterbart är en av motståndarna till Putin rapporterade vid flera tillfällen att Putin inte skulle göra ett framträdande på många viktiga händelser, utan föredrar att skicka en lookalike. Enligt Lyudmila, denna person som slående påminner Putin - han kommer att ha ett ärr ovanför ögonbrynet, så är likheterna inte perfekt - skulle bli en önskan från den ryska eliten, en av de mäktigaste män i världen. I själva verket bara en marionett i kraft, som kontrolleras av miljardären ryska skugga. Även om det antas verkar ganska fantasiartade, hade många ledare över tid hade kommit. Inklusive Nicolai Ceausescu tillgrep sådana varianter, att inte behöva gå ut varje gång hos allmänheten utan även behovet av säkerhet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-12 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP