Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄTTERNA

jag kom från in bland träden

och klev ut på de öppna slätterna

jag lämnade instängdheten

och de sömnlösa sommarnätterna

att färdas från ett till annat

är ej alltid geografi

kanske bara att du har stannat

och insett att du är fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2015-06-13 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP