Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR MORGON NY

jag vandrar ut i juni

i födelsedagsskor

är föga opportun i

kommunen där jag bor

men får jag som jag vill så

är allting frid och fröjd

för inget annat gills då

än just att vara nöjd

 

 

jag nonchalerar alla

som oroar och stör

jag håller tand för tunga

det blir ett eld upphör

att celebrera livet

att hylla Givaren

är större än att strida

mot undergångens män

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/6 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-13 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP