Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kabellarium


drömmen strandade i kroppen
detta möte med fadern
var borta
känslan av obehag
i min själ planterades nu
en tom plats efter åska




Bunden vers (Annat versmått) av alicja lappalainen VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-14 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar ditt sätt
att skriva och formulera ..

Bra ...
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP